Shandong Weichuan Metal Produk Co., Ltd.

Pipa pasagi Galvanized nyaéta kualitas luhur sareng harga murah

Katerangan pondok:

Pipa pasagi Galvanized mangrupakeun jenis pipa baja bagian pasagi kerung jeung bentuk bagian pasagi sarta ukuranana dijieunna tina panas-digulung atawa tiis-digulung galvanized strip atanapi coil galvanized sanggeus bending tiis tur ngabentuk, lajeng las frékuénsi luhur, atawa pipa pasagi galvanized dijieun. tina pipa baja kerung kabentuk tiis sateuacanna sareng galvanizing hot-dip.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

pipe pasagi Galvanized dibagi kana panas-dip galvanized pipe pasagi sarta tiis pipe galvanized pasagi ti prosés produksi. Justta kusabab pamrosésan anu béda tina dua pipa pasagi galvanis anu aranjeunna gaduh seueur sipat fisik sareng kimia anu béda. Sacara umum, aranjeunna gaduh seueur bédana dina kakuatan, kateguhan sareng sipat mékanis.

Galvanized square pipe is corrosion-resistant and widely used, with high quality and low price

Hot dip galvanized pipa pasagi

Pipa pasagi Galvanized

Pipa pasagi Galvanized

Hot dip galvanized pipe pasagi: éta pipa pasagi dilas sanggeus crimping sarta ngabentuk jeung pelat baja atawa strip baja, sarta dina dasar pipe pasagi ieu, pipa pasagi ieu disimpen dina hot-dip kolam renang galvanized sarta dibentuk sanggeus runtuyan. réaksi kimiawi. Prosés produksi hot-dip galvanized pipe pasagi relatif basajan, efisiensi produksi pisan tinggi, sarta aya loba variétas sarta spésifikasi. jenis ieu pipa pasagi merlukeun saeutik parabot jeung dana, nu cocog pikeun produksi pabrik pipe pasagi galvanized leutik. Nanging, dina hal kakuatan, kakuatan pipa baja ieu langkung handap tibatan pipa kuadrat anu mulus. Pipa pasagi galvanized tiis dipaké dina pipa kuadrat sangkan pipa kuadrat boga kinerja anti korosi ku ngagunakeun prinsip galvanization tiis. Béda ti hot-dip galvanizing, palapis galvanizing tiis utamana mawa kaluar anti korosi ngaliwatan prinsip éléktrokimia. Ku alatan éta, perlu pikeun mastikeun kontak pinuh antara bubuk séng jeung baja, hasilna béda poténsial éléktroda, jadi perlakuan permukaan baja pohara penting.

Bédana antara galvanizing panas sareng tiis

tabung pasagi Galvanized kaasup panas-dip galvanized tabung pasagi sarta electro galvanized tabung pasagi. Hot dip galvanized tabung pasagi kaasup metoda baseuh, metoda garing, metoda kalungguhan-séng, métode oksidasi-réduksi, jsb Beda utama antara métode galvanizing panas-dip béda nyaéta métode naon dipaké pikeun ngaktipkeun beungeut pipe sarta ngaronjatkeun kualitas galvanizing sanggeus. asam leaching meresihan pipa baja. Ayeuna, prosés garing sareng prosés rédoks biasana dianggo dina produksi, sareng ciri-cirina dipidangkeun dina tabél. Beungeut lapisan séng pisan lemes, padet tur seragam; Alus sipat mékanis jeung lalawanan korosi; Konsumsi séng nyaéta 60% ~ 75% leuwih handap tina galvanizing hot dip. Electro galvanizing boga pajeulitna teknis tangtu, tapi metoda ieu kudu dipake pikeun palapis single-sided, palapis dua kali sided kalawan ketebalan béda tina palapis permukaan internal tur éksternal, sarta pipe galvanizing ipis-walled. Kusabab pipe pasagi galvanized ieu galvanized dina pipe pasagi, wengkuan aplikasi pipe pasagi galvanized geus greatly dimekarkeun dibandingkeun jeung pipe pasagi. Ieu utamana dipaké pikeun témbok curtain, konstruksi, manufaktur mesin, proyék konstruksi baja, shipbuilding, rojongan generasi tanaga surya, rékayasa struktur baja, rékayasa kakuatan, pembangkit listrik, mesin pertanian jeung kimia, témbok curtain kaca, chassis mobil, bandara, jsb. Kusabab pipe pasagi galvanized ieu galvanized dina pipe pasagi, wengkuan aplikasi pipe pasagi galvanized geus greatly dimekarkeun dibandingkeun jeung pipe pasagi. Ieu utamana dipaké pikeun témbok curtain, konstruksi, manufaktur mesin, proyék konstruksi baja, shipbuilding, rojongan generasi tanaga surya, rékayasa struktur baja, rékayasa kakuatan, pembangkit listrik, mesin pertanian jeung kimia, témbok curtain kaca, chassis mobil, bandara, jsb.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali