Shandong Weichuan Metal Prodducts Co., Ltd.

Warta

  • Weichuan steel mantuan pangwangunan ...

    Shandong Weichuan Steel Grup integrates produksi pipa baja, inventory, jualan domestik jeung internasional, ngawengku widang processing galvanization pipe baja, anti korosi sarta insulasi termal.Ieu salah sahiji produksi pipe baja badag tur usaha ngolah jero di Cina.Kami co...
    Maca deui
  • Weichuan baja nyumbang kana konstruk ...

    lokasi roject: New ZealandP Produk: Tabung pasagi Standar sareng bahan: AS1163 C350LO Spésifikasi: 400 * 400 * 16 * 12000mm Pamakéan: konstruksi struktur baja rumah sakit Nampa patarosan dina 16 Séptémber 2021 Ditandatanganan kontrak dina 29 Oktober 2021 Waktu pangiriman: 30 Nopémber 2021 Datangna t...
    Maca deui
  • Kinerja pipa baja seamless

    3.1.Pipa seamless domestik disadiakeun nurutkeun kinerja mékanisme kudu dijieun tina baja karbon biasa nurutkeun kelas hiji baja GB / t700-88 (tapi eusi walirang teu kudu ngaleuwihan 0,050% jeung eusi fosfor teu kudu ngaleuwihan 0,045%), sarta na sipat mékanis kedah ...
    Maca deui
  • Klasifikasi pipa baja seamless

    1. pipa Seamless pikeun struktur (GB / t8162-2008) mangrupakeun pipa seamless pikeun struktur umum jeung struktur mékanis.2. Pipa Seamless pikeun transportasi cairan (GB / t8163-2008) mangrupakeun pipa seamless umum dipaké pikeun ngangkut cai, minyak, gas jeung cairan séjén.3. tabung Seamless pikeun low jeung sedeng p ...
    Maca deui
  • Harepan langkung kuat tibatan anu nyata ...

    minggu ieu, pasar baja domestik rebounded sakuliah dewan.Garis hideung nyaéta silianyang, sareng variétasna rada dibédakeun dina dinten Jumaah.Ciri tina babak ieu nyaéta: kanaékan badag, roll kuat ti screw, bahan baku kuat ti produk rengse, sarta acara nyetir ...
    Maca deui
  • Weichuan steel is a big family

    Weichuan steel mangrupakeun kulawarga badag

    Shandong Weichuan Sanes Ngan Perusahaan Anu Weichuan?Weichuan nyaéta parusahaan proffesional pikeun produk baja.dina sababaraha taun ka pengker Xinyue insit ourown princinple dina bisnis, ayeuna pasar internasional geus nyaho Weichuan baja mangrupa salah sahiji grup baja pangalusna di Cina jeung reputasi pangalusna....
    Maca deui
  • Pipa boiler tekanan tinggi

    Tekanan tinggi tabung alat keur ngagolakkeun mangrupakeun jenis tube alat keur ngagolakkeun, nu milik kategori tube baja seamless.Metodeu manufaktur sami sareng pipa seamless, tapi aya syarat anu ketat pikeun kelas baja anu dianggo dina pembuatan pipa baja.Tabung boiler tekanan tinggi sering ...
    Maca deui
  • Pipa pasagi

    Pipa pasagi mangrupakeun ngaran pikeun pipa pasagi jeung pipa rectangular, nyaeta, pipa baja kalayan panjang sisi sarua jeung unequal.Eta dijieunna tina baja strip digulung sanggeus perlakuan prosés.Sacara umum, baja strip unpacked, leveled, crimped na dilas pikeun ngabentuk pipe buleud, lajeng digulung kana pipa kuadrat, ...
    Maca deui
  • Pipa baja seamless

    pipe baja Seamless pikeun struktur GB / t8162-2018 utamana dipaké pikeun struktur umum tur machining.bahan wawakil na (merk): baja karbon 20 #, 45 baja;Alloy steel Q345, 20Cr, 40Cr, 20CrMo, 30-35crmo, 42CrMo, jsb Struktural stainless steel pipe seamless (GB / T14975-2002) mangrupakeun panas ...
    Maca deui
  • Pipa baja fluida

    Dibandingkeun sareng baja padet sapertos baja buleud, pipa baja cairan gaduh kakuatan flexural sareng torsi anu sami sareng beurat hampang.Ieu mangrupa baja bagian ékonomi.Hal ieu loba dipaké pikeun rancang bagian struktural jeung bagian mékanis, kayaning pipe bor minyak, aci transmisi mobil, sapedah fr ...
    Maca deui
  • Pipa baja alloy

    pipe baja alloy utamana dipaké pikeun-tekanan tinggi na-suhu luhur pipelines jeung alat-alat kayaning pembangkit listrik, kakuatan nuklir,-tekanan tinggi alat keur ngagolakkeun,-suhu luhur superheater na reheater.Dijieunna tina baja karbon kualitas luhur, baja struktural alloy sareng baja tahan panas stainless th ...
    Maca deui